Home

WELKOM BIJ
FLEXCELLENS

Heeft u de ambities van uw personeel in beeld? En de skills die uw organisatie over 5 jaar nodig heeft? Neem contact op met de consultants van Flexcellens en bereid uw medewerkers voor op de functie van hun toekomst. Ook buiten uw organisatie.

Uw organisatie over 5 jaar

Wendbaar door transitie

Toekomstige economische en technologische ontwikkelingen vragen om andere vaardigheden van uw werknemers. Dit heeft gevolgen voor uw organisatie.

Kunnen en willen uw huidige werknemers hierin meegaan? Wat als het talent van de toekomst binnen uw organisatie zelf andere ambities heeft? Wat als gewenste doorstroom uitblijft?

Ieder vraagstuk vraagt voor iedere onderneming om maatwerk. Flexcellens geeft inzicht in wat er binnen uw organisatie speelt. Wij verbinden u met de juiste expert.

Advies op maat

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.


Casussen

Toekomstige skills & vakkennis

Weet ik welke competenties en vaardigheden mijn medewerkers nu en in de toekomst nodig hebben?

Motivatie & betrokkenheid

Ken ik de ambities van mijn medewerkers en durven zij zich hierover uit te spreken?

Mobiliteit

Weet ik hoe ik mijn medewerkers kan binden als ik ze intern geen doorgroeimogelijkheden kan bieden?

Marktontwikkeling & Wetgeving

Weet ik welke nieuwe wetgeving ik kan verwachten en wat dit voor mijn bedrijf gaat betekenen?

Kennis en vaardigheden

Het vinden van de juiste persoon de juiste job, is al een klus op zich. Menig bedrijf heeft er zijn handen vol aan. Hoe zorgt u ervoor dat u uw medewerkers vasthoudt? En dat zij over 5 jaar nog steeds van waarde zijn voor uw organisatie?

Om waarde aan uw personeelsbestand toe te voegen, is het belangrijk inzicht te hebben in:

  • De toekomstig benodigde kennis en vaardigheden;
  • De verblijfsduur van uw werknemers binnen functies;
  • De ambities van uw personeel;
  • De kennis en vaardigheden van uw personeel.


Meer informatie

Marktontwikkeling en wetgeving

Een goed beleid beperkt zich niet tot het heden, maar strekt zich uit over de toekomst. Het bijhouden van trends en ontwikkelingen en deze vervolgens vertalen naar intern beleid, vraagt veel tijd en expertise. Expertise die u niet altijd in huis heeft. De implementatie van nieuwe wetgeving is vaak ingewikkeld en tijdrovend. En u wilt er zeker van zijn dat u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die geboden worden.


Meer informatie

Motivatie en betrokkenheid

Het MKB maakt grote veranderingen door. Technologische en economische veranderingen vragen om nieuwe vaardigheden. Werknemers moeten deze veranderingen omarmen om innovaties met succes te kunnen doorvoeren. Wij geloven dat dit slaagt wanneer werknemers inzicht hebben in de uitdagingen waar u als onderneming voor staat. Alleen dan zien zij de noodzaak van verandering. Door hun actief over oplossingen mee te laten denken, veranderen zij mee.

Alles start met inzicht in de kennis en vaardigheden die uw organisatie over 5 jaar nodig heeft. Heeft u deze in beeld dan kunt u in gesprek met uw werknemers.

Maar wat als de ambitie van uw werknemers buiten uw organisatie reikt? Durft u hen los te laten? Of wanneer een werknemer niet kan of wíl veranderen, hoe voorkomt u dan dat u in conflict raakt met de werknemer? En hoe regisseert u tijdig door- en uitstroom?


Meer informatie

Transitie in vijf stappen

Wij begeleiden u in iedere stap

Goed werkgeverschap houdt veel ondernemers bezig. Nog te vaak worden we geconfronteerd met onverwachte ontslagbrieven, hoge verzuimcijfers of extra werkzaamheden door veranderende wetgeving. Hoe wendbaar is uw organisatie?


Onze werkwijze

Wat zeggen anderen over ons

Client Testimonials

Voor knelpunten in het personeelsbestand
zijn talloze oplossingen te bedenken.
Flexcellens weet door te dringen tot de
essentie van het probleem.
Flexcellens heeft ons veel meer gebracht
dan inzicht in skills en vaardigheden.
Zij zijn de katalysator van meer betrokkenheid binnen onze organisatie.
“Regie voeren op het personeelsbestand uit zich ook in de kracht van het loslaten. Door de werknemers, van wie de ambitie buiten de organisatie ligt, van werk-naar-werk te begeleiden. Met de aanpak van Flexcellens blijven
zij gemotiveerd tot de laatste werkdag.

Transitie door verbinding

Meer dan 35 aangesloten specialisten


Gratis adviesgesprek


Meer informatieOfferte aanvraag

Home